Digital skolerute for Tromsø 2014 / 2015

bilde-skolerute-1200x627For at du skal slippe å taste inn hele skoleruten for 2014/2015 har vi gjort det for deg. Naviger til denne siden fra enheten hvor du ønsker kalenderen og bruk lenkene nedenfor. På iPhone / iPad / Mac / Windows holder det å trykke på første lenken (iCal) og du vil få beskjed om du vil abonnere på kalenderen.

Tips! Om du er i Facebook-app´en, og trykker på en av lenkene, kan du få beskjed om at det er oppstått en feil. Velg åpne i Safari / chrome, evt. annen nettleser på din telefon / ditt nettbrett og ting vil ordne seg.

iCal:  Trykk for å abonnere

Google kalender:  Bruk denne lenken. Trykk deretter på Google kalender-knappen lengst nede i det høyre hjørnet og velg å legge til kalenderen. Da legges den til i din egen kalender. Du må være innlogget på din egen google-konto når du gjør dette.

Android: Følg instruksjonene for Google kalender. Gå deretter inn på kalenderen i din telefon og sjekk at kalenderen er markert.

Andre: For andre enheter som støtter iCal-format kan du kopiere denne lenken direkte: https://www.google.com/calendar/ical/09t67eboa4el2fkbtq5vofmdqs%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

 

Om Karriere Troms

Vi tilbyr karriereveiledning til voksne som er usikker på valg eller endring av yrke / utdanning og deg som vurderer etablering av egen virksomhet. Alle våre tjenester er gratis! Andre fokusområder Øke antall elever som gjennomfører videregående opplæring gjennom: Kompetanseheving av rådgivere, karriereveiledere og andre. Samarbeid ungdomsskole og videregående opplæring. Samarbeid skole / arbeidsliv.

Kommentarer

Kommentarer